Leenan naamiaisten kuvat (10.1.2004)

Ennen kuin lähti Australiaan, Leena järjesti tosi hauskat (ja hullut) naamiaiset. Siihen aikaan olin juuri tulossa takaisin Suomeen Italiasta. Ihan tyypillinen matkasuunitelma (minulle): halvat Ryanairin lennot.

Pisa-Lontoo 8.1 illalla, Stanstedin lentokentällä (lattialla) yöksi, ja seuraavana päivänä (eli iltapäivällä) Lontoo-Tampere, sitten bussilla rautatieasemalle, ja sieltä lopuksi Ouluun junalla (jee!). Ai niin, ja lisäksi minulla oli pyörä mukaan.

Suunnitelmat meni sekaisin Lontoossa. Sain viestin Leenalta. Hän oli lähdössä Australiaan pitkäksi ajaksi ja järjesti naamiaisläksiäiset Keravassa. Oli pakko mennä sinne. No niin, ei ongelma, vain pikku vaihto: Tampereen rautatieasemalta ei pohjoiseen, mutta takaisin etelään. Tuli sitten vähän pitkä matka takaisin kotiin (saavuin Ouluun 11.1), mutta kyllä oli arvoista!

Katso Leenan naamiasten kuvia.